Champagnesprøjt og guldtrøjer: Team Viborg rykker op i 2.division

0
1168
Der var stor glæde over oprykningen til 2. division hos Team Viborg med guldtrøjer. Foto: Thomas Mielcke

Team Viborg er tilbage i 2.division efter at klubben med tre spillerunder tilbage er sikker på at vinde deres pulje i Kvindeserie Vest

Af Oliver Lundgaard

Team Viborg er tilbage i divisionsrækkerne efter seks år og skal efter sommerferien spille i 2.division, som er den tredje højeste kvinderække i Danmark. Holdet vinder Kvindeserie Vest med tre spillerunder tilbage og det stod klart efter at Team Viborg i weekenden vandt 4-0 på hjemmebane over B52 fra Aalborg.

Sejrssang, champagnesprøjt, højt musik og guldtrøjer var en del af fejringen efter kampen, hvor holdets cheftræner Jakob Glerup glæder sig på klubbens vegne over at holdet nu skal spille i 2.division i næste sæson:

“Pigerne har vist, at vi har været det bedste hold set over hele sæsonen, og de fortjener oprykningen. Det er fedt for dem og for klubben, som vil længere op i rækkerne. Det er et skridt i den rigtige retning, og vi glæder os allerede til den kommende sæson,” fortæller Jakob Glerup.

Cheftræner Jakob Glerup er helt overbevist om at Team Viborg godt kan begå sig i næste sæson i 2.division:

“Det er jeg helt sikker på. Selvfølgelig vil vi få mere modstand, end vi har gjort i denne sæson, men vi kan sagtens være med, som vi spiller nu,” siger Jakob Glerup.