HISTORISK: VAR indføres i Gjensidige Kvindepokalfinalen 2023

0
621
Foto: Monique Matz

Det bliver historisk når FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring skal kæmpe om titlen i Gjensidige Kvindepokalfinalen 2023, da finalen bliver spillet med brug af VAR

Af Oliver Lundgaard

For første gang nogensinde kommer VAR i brug til en kamp i dansk kvindefodbold. Det sker når FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring skal kæmpe om trofæet i Gjensidige Kvindepokalfinalen 2023.

Gitte Holm, der er formand i kvindedommergruppen, glæder sig over indførelsen af VAR i kvindernes pokalfinale:

“Det er en spændende nyhed for dommerne, da det giver dem et ekstra værktøj til at træffe de rigtige beslutninger på banen. VAR er fremadgående indenfor kvindefodbold, specielt internationalt, så det er rigtig god inspiration for alle i pokalfinalen,” siger Gitte Holm.

Det er ikke besluttet endnu om VAR skal implementeres fast i Gjensidige Kvindeliga, men kommer for første gang i brug til Gjensidige Kvindepokalfinalen 2023, der spilles den 21. juni kl. 18.30 på Aalborg Stadion. Der vil være en stor fanzone inden kampen efterfulgt af underholdning og musikalsk optræden på Aalborg Stadion. Billetterne til Gjensidige Kvindepokalfinalen 2023 kan hentes gratis her.