Få opfyldt fodbolddrømmene på Madsby Pige Cup

0
498

Når Danmarks største pigefodboldstævne løber af stablen den første weekend i juni, får alle deltagende hold mulighed for gå på scenen og ansøge om et Gjensidige Drømmelegat

Af Susan Blindbæk Vestergård, Kvindeliga-ansvarlig hos Gjensidige

SPONSORERET ARTIKEL | Næsten 200 pigefodboldhold fra hele landet er tilmeldt Madsby Pige Cup som afholdes den 2. – 4. juni. Det er ny deltagerrekord for det traditionsrige stævne, som i år får en ekstra dimension.

Gjensidige Drømmelegat gæster nemlig stævnet, og i bedste ”Løvens Hule”-stil kan de deltagende hold gå på scenen og præsentere deres fodbolddrøm for Drømmelegatets jury. Det sker lørdag den 3. juni i tidsrummet 10.30 til 15.00 hvorefter juryen vil beslutte hvem der skal have Drømmelegater med hjem.

For at få plads på scenen skal du tilmelde dit hold på forhånd. Det gør du via linket nedenfor:

Ansøg om Gjensidige Drømmelegat på Madsby Pige Cup her

Sidste år havde Dybbøl U11/12 piger søgt Gjensidige Drømmelegat om tilskud til deltagelse på Madsby Pige Cup. Det fik de helt store smil frem.

Det var Heidi Frederikke Sigdal – TV2 værten som også er en del af Drømmelegatets jury – som fik ideen til at gå live med Drømmelegatet på Madsby Pige Cup.

Sidste år gav Drømmelegatet to hold mulighed for at deltage i stævnet, og i sidste ansøgningsrunde var der igen flere pigehold som havde søgt om tilskud til at deltage. Derfor mente Heidi Frederikke at når så mange pigehold er samlet til Madsby Pige Cup så skal Drømmelegatet naturligvis også være til stede.

Heldigvis var arrangørerne straks med på at gøre ideen til virkelighed allerede i år, og sammen håber vi at kunne skabe en god tradition i forbindelse med stævnet.

Vi støtter op om fremtidens fodboldstjerner

Som hoved- og navnesponsor for Gjensidige Kvindeliga er det vores ønske at understøtte ligaens mission om at inspirere piger til at drømme. Samtidig håber vi at bidrage til bedre vilkår for pigefodbolden i Danmark, for jo flere piger som fastholdes i sportens, jo bedre er grundlaget for at skabe en af Europas stærkeste kvindeligaer i fremtiden.

Siden Gjensidige Drømmelegat blev lanceret i sommeren 2020, har vi modtaget mere end 400 ansøgninger og uddelt mere end 70 legater til gavn for pigespillere og -hold i hele Danmark. Legaterne spænder over alt fra spillertøj og træningsudstyr til mentaltræningsforløb og udflugter til kvindeliga- og landskampe. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan søges om.

Du kan følge Drømmelegatet på Facebook her og Instagram her, hvor du bl.a. kan møde tidligere legatmodtagere og se hvordan deres fodbolddrøm er gået i opfyldelse.