ISI Idrætsefterskole vinder DM i efterskolefodbold 2023

0
1937
Foto: Fodboldpiger fra ISI Idrætsefterskole, der vandt DM i efterskolefodbold 2023

Pigerne fra ISI Idrætefterskole har vundet DM i efterskolefodbold 2023 som blev afviklet af BGI akademiet i Horsens 

Af Oliver Lundgaard

32 pigehold kæmpede om DM i efterskolefodbold til finalestævnet der blev afholdt i Horsens. Pigerne fra ISI Idrætefterskole løb med det eftertragtede trofæ, efter de besejrede Efterskolen ved Nyborg i finalen med 1-3.

I puljen mødte ISI Idrætsefterskole først Idrætsefterskolen Klintsøgaard som blev vundet med 10-0. I anden kamp blev det til en sejr på 8-1 over Sportsefterskolen Aabybro og i sidste kamp blev BGI Akademiet slået med 0-7 i puljen.

Kvartfinalen skulle ISI Idrætsefterskole spille mod Skyum Idrætsefterskole, hvor kampen blev vundet med 5-1, som gjorde at ISI Idrætsefterskole på finaledagen skulle spille semifinale mod Sydøstsjælland Idrætsefterskole og den kamp vandt ISI Idrætsefterskole med 0-3.

Foto: Fodboldpiger fra Efterskolen ved Nyborg, der tog andenpladsen til DM i efterskolefodbold 2023

Finalen stod mellem Efterskolen ved Nyborg, der havde vundet 3-1 mod Vejle Idrætsefterskole i semifinalen og ISI Idrætsefterskole. ISI Idrætsefterskole vandt finalen 1-3 og er vinderen af DM i efterskolefodbold 2023.