Theresa Eslund og ambassadørerne vandt Sponsorcup

0
567
Ambassadørholdet med bl.a. Theresa Eslund spillede blandt andet mod Alternativet. Foto: Mikkel Hviid

30 hold deltog onsdag i Ombolds Sponsorcup, der samler penge ind til at Hjemløselandsholdet kan komme til VM

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende fodboldkommentator på Viaplay, Theresa Eslund, var blandt de tidligere fodboldstjerner, som onsdag i denne uge vandt det traditionsrige Ombolds Sponsorcup, der samler penge ind til Hjemløselandsholdet.

30 hold, der repræsenterede alt fra politiske partier til Deloitte, Politiken, fitnesskæden ProRepublique og realitystjerner, dystede på tre baner på Ofelia Plads i København. Formålet var at samle penge ind, så Hjemløselandsholdet kan deltage ved verdensmesterskaberne for hjemløse.

Hjemløselandsholdet stillede selv op i turneringen og skulle forsvare sidste års finalesejr, men denne gang var det Hjemlandsholdets ambassadørhold, som endte med at spille sig i finalen og vinde Sponsorcup. Ud over Theresa Edlund tæller ambassadørholdet bl.a. Michael Laudrup, Stig Tøfting og Kasper Fisker.

På banerne til onsdagens kampe sås blandt andet flere spillere fra FC Damsøs 2. divisionshold. Kampene blev spillet som syv minutters opgør med 2 x 4 spillere på banen ad gangen.

Mikkel Hviid, der selv deltog for Deloitte, har taget disse billeder fra Sponsorcup:

Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid
Foto: Mikkel Hviid