FCN-spillers perfekte uge: Student, målscorer og pokalvinder

0
691
FC Nordsjælland vandt sidste års pokalfinale med 2-0 over Fortuna Hjørring. Nu skal FCN forsvarer pokalen overfor Brøndby IF. Foto: FC Nordsjælland

FC Nordsjælland vandt onsdag aften pokalfinalen med en 2-0 sejr over Fortuna Hjørring. En af målscorerne, Karen Linnebjerg Knudsen, kan se tilbage på en vild uge. Hun blev nemlig også student i denne uge

“Det har næsten været den perfekte uge”.

Sådan siger Karen Linneberg Knudsen fra FC Nordsjælland til DR.dk. Og det forstår man godt. For den 19-årige angriber var onsdag aften med til at vinde pokalfinalen med en 2-0 sejr over Fortuna Hjørring, og hun scorede selv målet til 1-0. I samme uge, som hun også blev student.

“At blive student og pokalvinder. Det er så fedt. Jeg kan næsten ikke sætte ord på det,” siger Karen Linnebjerg til DR.dk

Målet til 1-0 faldt efter en halv times spil, og kort før pausen kunne Emilia Asgeirsdottir gøre det til 2-0.

“At blive student og pokalvinder. Det er så fedt”

VAR-kendelse gav ny spænding

FC Nordsjælland kunne sagtens have ført med mere ved pausen, men en stærkt spillende keeper Freja Thisgaard holdt Fortuna inde i kampen.

I det 78. minut fik Fortuna Hjørring chancen for at skabe ny spænding i kampen, da de fik et straffespark efter VAR-kendelse. Men Karoline Olesen sendte bolden direkte i armene på Nordsjællands keeper Amanda Brunholt.

Det var anden gang i kampen, at VAR-dommerne blev brugt til at vurdere et muligt straffespark begået af FC Nordsjællands forsvar. Første gang var i det 58. minut, men her vurderede dommerne i VAR-videorummet, som for første gang blev brugt i en dansk kvindepokalfinale, at der ikke var begået ulovligheder.

Dermed sluttede det hele 2-0 FC Nordsjælland, som dermed vinder sin anden pokaltitel på tre år. Første gang var i 2020, da klubben fra Farum slog FC Thy-Thisted Q med 1-0.