Følg med i den danske fodboldturnering for kvinder fra 23/24-sæsonen

0
603

Gjensidige Kvindeliga er Danmarks bedste fodboldturnering for kvinder og er blevet større og større år for år – og det er ikke uden grund!

SPONSORERET | Den danske fodboldverden er klar til at blive fortryllet af spænding og passion, når den kommende 23/24-sæson af kvindernes fodboldturnering, Gjensidige Kvindeliga, for alvor skydes i gang i en spritny sæson!

Med en blanding af erfarne stjerner, lovende unge talenter og taktisk brillante trænere er scenen sat for en spændende sæson fyldt med intense kampe og imponerende præstationer! Du kan se alle Gjensidige Kvindeliga fodbold resultater her for den nye sæson!

Derfor bør du se kvindernes fodboldturnering, Gjensidige Kvindeliga

Gjensidige Kvindeliga er Danmarks bedste fodboldturnering for kvinder og er blevet større og større år for år – og det er ikke uden grund! Fodboldspillerne i Gjensidige Kvindeliga har et højt niveau, og deres spil er både underholdende og inspirerende at se på. Derudover har mange af de bedste, danske fodboldspillere startet deres karriere i Gjensidige Kvindeliga, så det er en god mulighed for at se fremtidens stjerner i aktion. Derfor bør du helt sikkert tage et kig på Gjensidige Kvindeliga, da det vil være en oplevelse, du ikke vil glemme!

Hvilke hold var deltagende i Gjensidige Kvindeliga i 22/23-sæsonen?

I den såkaldte startsæson – eller som den også kaldes i Gjensidige kvindeliga “Hovedrunden” – var der i 22/23-sæsonen 8 hold til at starte med, som bestod af HB Køge, Brøndby, Fortuna Hjørring, Thisted FC, FC Nordsjælland, Kolding IF, AGF og Sundby.

Efter Hovedrunden var spillet færdig, blev holdene fordelt ud i nye tabeller/turneringer. Her bestod den ene turnering af kampe om slutspillet for mesterskabet – det såkaldte mesterskabsspil – som bestod af alle holdene fra Hovedrunden bort set fra AGF og Sundby, som derimod skulle spille om nedrykning/oprykning med AaB, B93, Næstved BK og Odense Q i det såkaldte nedryknings-/oprykningsspil.

AGF og Sundby skulle spille om ikke at rykke ned i den nye sæson, mens de andre hold skulle kæmpe sig til en plads om oprykning i den kommende sæson i den bedste kvindelige fodboldrække.