Ny træner for Kolding IFs 2. divisionskvinder

0
792
Jan-Erik Simmelhag har senest været assistenttræner for Kolding IFs U18DM-hold. Foto: Kolding IF

Jan-Erik Simmelhag tilbage som træner for Kolding IFs 2. divisionskvinder

Efter en periode som assistenttræner for U18 DM-holet, vender Jan-Erik Simmelhag retur som cheftræner for Kolding IFs 2. kvinder. Han var træner for holde, da de rykkede op fra Kvindeserie Vest til 2. division, og han glæder sig til at genoptage arbejdet, fortæller han til klubbens hjemmeside:

“Jeg kender pigerne på 2. division og glæder mig til igen at skulle arbejde med dem. Derudover kender jeg også både trænere og spillere omkring U16 og U18 DM utrolig godt, og glæder mig til at fortsætte samarbejdet med de andre trænere om at udvikle spillerne. Samtidig med det, har jeg før været træner med Allan Drost og glæder mig derfor også, til at få et endnu tættere samarbejde med ham,” siger han med henvisning til manager Allan Drost.

Samme Allan Drost siger sådan her om den nye cheftræner:
“Det er virkelig glædeligt at vi er lykkedes med at lave en aftale med Jan-Erik, så han kan fortsætte det fornemme arbejde han tidligere har lavet i akkurat samme stilling som cheftræner for vores dygtige 2. divisionshold. Opgaven bliver sammen med Camilla Meldgaard at bygge videre på det gode fundament, der er skabt af Jesper Adsersen og det tidligere trænerteam, så vi også fremadrettet har et fornuftigt kamptilbud og -niveau til alle vores spillere. I den forbindelse er det en kæmpe styrke at Jan-Erik har tilbragt det seneste år på akademiet hvor han har medvirket til at skabe optimale rammer for vores dygtige U16DM og U18DM-spillere. Jeg glæder mig derfor rigtig meget over udsigten til at vores gode samarbejde fortsætter,” siger han.

Kolding IF sluttede forårets som nummer to i 2. division pulje 1. Holdet fik 24 point i 10 kampe.