Sara Thrige erstatter skadet Sofie Junge i VM-truppen

0
548
Sara Thrige erstatter Sofie Junge i VM-truppen. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Sofie Junge må forlade VM med en skade, før Danmark har spillet én eneste kamp. Hun erstattes af Sara Thrige, mens Sofie Bredsgaard er indkaldt som reserve

Midtbanespiller Sofie Junge Pedersen har pådraget sig en skade, så hun ikke kommer til at spille for Danmark til VM-slutrunden i Australien og New Zealand. Hun erstattes i truppen af Sara Thrige, der spiller i AC Milan. Det oplyser DBU på sin hjemmeside.

Samtidig er Sofie Bredgaard blevet indkaldt til truppen som reserve og træningsspiller, og hun kan ligesom Sara Thrige blive indlemmet i VM-truppen i tilfælde af en skade.

“Det gør helt ubeskriveligt ondt at tage hjem, før VM overhovedet er startet, på grund af en skade. Jeg har drømt om og kæmpet for at komme til VM, siden jeg startede med at spille fodbold. Sportsverdenen er brutal, når sådan noget her sker. Jeg ønsker det bedste for holdet, for jeg ved, hvor meget mine holdkammerater har kæmpet for at være der,” siger Sofie Junge Pedersen til dbu.dk.

Landstræner Lars Søndergaard begræder skaden til den rutinerede landsholdsspiller:

“Vi er kede af at skulle undvære Junge, da hun har været en vigtig del af holdet de seneste år. Hun betyder meget for holdet både på og udenfor banen, og vi kommer til at savne hende. Det er desværre en del af gamet, og vi kommer til at løse tabet af Junge på bedst mulig vis,” siger Lars Søndergaard.

Om hendes erstatning, Sara Thrige, siger landtræneren:

“Jeg er glad for, at vi som erstatning for Junge kan udtage Sara Thrige til VM-truppen. Thrige har vist sig godt frem på træningsbanen og fortjener en plads i truppen.”

Danmark spiller sin første VM-kamp på lørdag den 22. juli Kl. 14:00 i Perth. Modstanderen er Kina.