OB’s sæsonkort gælder også til kvindernes kampe

0
723
Arkivfoto: OB

Superligaklubben Odense Boldklub er gået ind i kvindefodbold, og de fynske fodboldfans kan nu se herre- og kvindekampe på samme sæsonkort

For nylig blev Odense Q købt af selskabet bag superligaklubben OB, og de fynske fodboldfans vil allerede fra første fløjt i den nye sæson kunne mærke, at OB nu både har et herre- og kvindehold. OB meddeler nemlig på sin hjemmeside, at et sæsonkort til herrernes kampe på Nature Energy Park i Odense nu også giver adgang til OB Q’s hjemmekampe samme sted.

“Vi er rigtig mange stribede sæsonkortholdere, og i den kommende sæson kan man glæde sig over, at man med sæsonkort – uanset om det er på abonnement eller ej – har adgang til alle OB’s hjemmekampe i den kommende sæson,” lyder det på hjemmesiden.

Odense Q udsprang af det daværende OB Kvinde Elite og blev etableret som selvstændig kvindefodboldklub i Odense i 2016. Klubben har siden da haft base i Marienlyst Boldklub.
Med købet overtager Odense Sport & Event 90 % af aktierne i Odense Q fra Carsten Krag Eriksen, der beholder en ejerandel på 10 %.

Både OBs herrer og kvinder starter den nye sæson hjemme. Herrerne spiller sin første kamp i superligaen hjemme på søndag kl. 16 mod Randers, mens OB Q spiller sin første hjemmekamp i 1. division lørdag den 12. august kl. 14.00.

Læs også:

OB træder ind i kvindefodbold – Odense Q bliver til OB Q