Brøndby hyrer spansk pro-træner som assistent

0
658
Jessica Rodriguez har underskrevet en 2-årig aftale med Brøndby. Foto: Brøndby IF

Jessica Rodriguez, der har været tilknyttet Barcelona og er tidligere cheftræner i B93, bliver ny assistenttræner for Brøndbys bedste kvinder

Der er et nyt ansigt med på bænken, når Brøndby IF søndag møder AaB i første runde af Gjensidige Kvindeliga. Det er spanske Jessica Rodriguez, der har underskrevet en 2-årig kontrakt med Brøndby, hvor hun skal være assistenttræner og supplere cheftræner Per Nielsen og assistenttræner Lars Olsen.

Jessica Rodriguez har taget er de højeste træneruddannelser i sit hjemland, UEFA A-licens og Pro-licens, og hun har været tilknyttet FC Barcelona som leder af Barcelona-camps i Japan. Hun har tidligere været i Danmark, hvor hun har været henholdsvis assistent- og cheftræner for B.93s kvinder, og hun siger til  Brøndbys hjemmeside, at det har været hendes store drøm af komme til vestegnsklubben.

”Brøndby IF er en historisk klub, ikke blot i Danmark, men med internationalt omdømme. Klubben har en masse talentfulde spillere, som jeg får mulighed for at videreudvikle med mine kompetencer og erfaring. Jeg ser frem til at arbejde sammen med det nye trænerteam og mit indtryk af dem har været fantastisk. Der er stor fokus på det taktiske aspekt af spillet, hvilket jeg ser frem til at tage del i,” siger Jessica Rodriguez.

Fodboldkarriere spoleret af trafikulykke

Jessica Rodriguez har selv spillet i den bedste spanske række, hvor hun repræsenterede RCD Espanyol. Hun har også været udtaget det spanske landshold og var en kort periode i Barcelona, men her satte en trafikulykke en stopper for fodboldkarrieren.

Om sine ambitioner, siger Jessica Rodriguez til Brøndbys hjemmeside:

”Jeg drømmer om at vinde Gjensidige Kvindeliga. Men som så mange andre, så har jeg også en klar drøm om, at vinde Champions League en dag. Med hårdt, konsekvent arbejde og en vilje der skinner igennem hver dag, vil man kunne opnå sådanne drømme”.