Pokalen: Seriehold fra Fyn møder de danske mestre

0
1219
Fortuna Hjørring fejrer pokalfinalesejren over Brøndby i 2019. Fortuna møder GUG fra Kvindeserie Vest i 2. runde af dette års pokalturnering. Arkivfoto

Der er trukket lod til næste runde af kvindepokalen, hvor kvindeliga-holdene træder ind i turneringen. Danmarksmestrene HB Køge møder NØFF fra den fynske serie 1

Der venter noget af en mundfuld for flere hold, når næste runde af Gjensidige Kvindepokalen spilles den 13. september.

I sidste uge blev der trukket lod til anden runde, og her træder tophold som HB Køge, Brøndby, FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring ind i turneringen, hvilket kaster nogle opgør af sig mellem seriehold og kvindeligahold.

For eksempel skal fynske NØFF møde de tredobbelte danmarksmestre HB Køge. NØFF står for Nordøstfyns Forenede Fodboldklubber og et samarbejde mellem Munkebo BK, Drigstrup BK og Kerteminde BK. De spiller til daglig i Kvindeserie 1 på Fyn, men nu skal hjemmebanen Drigstrup Sognegård i Kerteminde lægge græs til et møde med danmarksmestrene. Det sker efter at NØFF i første runde slog Billund 3-1.

Et andet hold, der skal på en stor opgave, er Ølstykke. Holdet spiller i Kvindeserie Øst. Nu skal de i pokalen møde sidste sæsons sølvvindere Brøndby, efter at have slået Melby-Liseleje 5-1 i første runde.

Pokalkampene i 2. runde er disse:

Solrød FC vs. Næstved HG
NØFF vs. HB Køge
Vinder af KFUM / Albertslund BS 72 vs. Allerød FK
BSF vs. FC Nordsjælland
Espergærde IF vs. Østerbro IF
HIK vs. ØKF
Fredensborg BI vs. B93
Ølstykke FC vs. Brøndby IF
Odense Q vs. Kolding IF
Sønderborg Q vs. Vejle B
DSIO vs. Dalum/Næsby
Lemvig GF vs. ASA
Brabrand IF vs. AaB
Vorup FB vs. Vildbjerg
Gug B vs. Fortuna Hjørring
FC Thy – ThistedQ vs. AGF