Fortuna henter amerikaner i fransk fodbold

0
427
Abby Shaye Carchio bliver budt velkommen af forretningsansvarlig i Fortuna, Kjeld Simonsen.

25-årige Abby Shaye Carchio skifter til Fortuna Hjørring fra franske St. Etienne

Efter to år i fransk fodbold skifter 25-årige amerikanske Abby Shaye Carchio til Fortuna Hjørring.

Dermed bliver Fortuna det fjerde fodboldstop i Europa for Abby Shaye Carchio, siden hun i 2020 rejste fra USA, hvor hun har spillet for Brown University i Rhode Island. Siden er det blevet til ophold hos litauiske FC Gintra, islandske Keflavik FK og franske St. Etienne, hvor Abby Shaye Carchio har spillet de sidste to år.

“Hun er en kreativ og intelligent type, der både kan spille midtbane og kant. Samtidig er hun meget boldsikker og stærk en mod en,” lyder det om amerikaneren i en pressemeddelelse fra Fortuna Hjørring.