Fortuna henter tidligere japansk U17-verdensmester

0
546
Forretningsansvarlig i Fortuna, Kjeld Simonsen, byder Shiho Matsubara velkommen.

26-årige Shiho Matsubara, der blev verdensmester med Japans U17-landshold, har skrevet kontrakt med Fortuna Hjørring

Gjensidige Kvindeliga vil kunne byde på en tidligere japansk verdensmester i den nye sæson, der starter i næste uge. Det er den 26-årige midtbanespiller Shiho Matsubara, der har skrevet kontrakt med Fortuna Hjørring. Shiho Matsubara kommer fra Sanfrecce Hiroshima Regina og har tidligere spillet i Albirex Niigata og Cezero Osaka. Hun har spillet på de japanske ungdomslandshold fra U16 til og med U20, og som U17-landsholdsspiller var hun til at vinde verdensmesterskabet for U17.

“Shiho Matsubara, der spiller på den centrale midtbane, er god med begge ben, og hun har et godt blik for spillet,” skriver Fortuna i en pressemeddelelse.