Ny OB-chef skal finde udenlandske spillere til kvindesatsning

0
1204
Jonas Nielsen får ansvaret for rekruttering af unge udenlandske spillere til OB Q. Foto fra odenseq.dk

OB Q har ansat Jonas Nielsen som Head of international recruitment, der skal scoute udenlandske talenter. Han kommer lignende funktion i HB Køge, hvor han har scoutet flere af Køges succesrige spillere

Oprustningen fortsætter i det nystiftede Odense Boldklub Q, som nu har ansat en ”Head of international recruitment”, som skal sikre den bedst mulige rekruttering af unge udenlandske spillere til klubben.

Han hedder Jonas Nielsen og er ingen hvem-som-helst i branchen. Han havde i flere år samme titel hos HB Køge, og her har han været med til at scoute nogle af de mest succesrige spillere, der har optrådt for de tredobbelte danmarksmestre.

” Jonas har en kæmpe stor andel i HB Køges succes. Derudover har han et meget stort netværk internationalt, ikke mindst i USA og Europa, så derfor er det med meget stor glæde, at kunne præsentere ham OB Q familien. Det er et stort scoop, der beviser, at OB Q er et meget seriøst og spændende projekt. Jeg har i flere år altid ønsket at arbejde sammen med Jonas, så jeg er mega glad for, at have fået ham ombord,” siger sportschef John Bæksted til odenseq.dk.

Jonas Nielsen ”er meget tændt på projekt i OB Q”:

”Jeg er selv en proces-fyr, og derfor ser jeg også frem til at være med til at skabe den samme rejse, som jeg var med til at være en del af i HB Køge. Jeg kender selvfølgelig til klubben i forvejen og har også hjulpet dem med scouting af Zoë Hasenauer, Reese Moffatt & Katie Soderstrom,” siger Jonas Nielsen med henvisning til OB Qs tre nye amerikanske spillere.

Jonas Nielsen driver sit eget firma, der sælger supplementer til idrætsudøvere og har base i USA. Man vil derfor ikke se så meget til Jonas i Odense, da han vil bruge en stor del af sin tid på netop at være i USA, skriver odenseq.

Læs også:

OB Q opruster med tre spillere fra Canada og USA

OB træder ind i kvindefodbold – Odense Q bliver til OB Q