FC Nordsjælland har kurs mod ny pokaltriumf

0
706
Sådan fejrer FC Nordsjælland sin sejr i pokalturneringen på Facebook. Illustration: FC Nordsjælland

FC Nordsjælland slog onsdag aften HB Køge ud af Gjensidige Kvindepokalen. To redninger af FCN-keeper Amanda Brunholt i straffesparkskonkurrencen blev afgørende

De forsvarende pokalvindere fra FC Nordsjælland tog onsdag aften et vigtig skridt mod endnu en pokaltriumf, da holdet slog HB Køge med 5-3 i Gjensidige Pokalturneringen på Køges hjemmebane, Capelli Sport Stadion.

Den ordinære kamp sluttede 0-0 og i den forlængede spilletid fik begge hold scoret til 1-1. Derfor skulle det hele afgøres på straffespark, og den vandt FC Nordsjælland, takket være keeper Amanda Brunholt, der reddede de to første HB Køge-forsøg.

Onsdagens sejr understreger hvilken forrygende start, FC Nordsjælland har fået på sæsonen. Nordsjællænderne fører Gjensidige Kvindeliga, hvor de er ubesejrede med fire sejre og to uafgjorte. Holdet har indtil videre kun lukket ét enkelt mål ind i turneringen.

LÆS OGSÅ:

SE MÅLENE: FC Nordsjælland topper Gjensidige Kvindeliga efter ny sejr