“Det er fedt at gå sammen med så mange andre unge, som også går meget op i deres sport”

0
2029
Josefine drømmer om et år på efterskole, hvor hun kan udvikle sig både socialt og fodboldmæssigt.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Josefine Ravn Bækgaard, ISI Idrætsefterskole

Navn: Josefine Ravn Bækgaard

Alder: 16 år

Hjemby: Tjørring (7400)

Efterskole: ISI Idrætsefterskole

Klub/række: Vildbjerg SF U19 Liga (DM)

Position på banen: Højre og venstre back

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole for at få et unikt år, og et år jeg forhåbentlig aldrig glemmer. Jeg er taget på efterskole, for at få et år hvor jeg kan tænke ekstra meget på min sport og udvikle mig både socialt og fodboldmæssigt.

Hvorfor blev det ISI Idrætsefterskole?

Grunden til at jeg har valgt ISI, er fordi det først og fremmest er en af de bedste idrætsefterskoler i landet. De er rigtigt gode til at kombinere skole med sport. Det er fedt at man kan gå med så mange andre unge, som også går meget op i deres sport.
Jeg har også valgt ISI, fordi jeg kan spille på rigtig højt niveau i Vildbjerg Elite og udvikle mig fodboldmæssigt samtidig med, jeg får et helt år med en masse gode oplevelser.

Josefine Ravn Bækgaard spiller U19 Vildbjerg SF og er med omkring U17 landsholdet.

Hvad håber du at få ud af dit efterskole-ophold?

Jeg håber at få en masse gode oplevelser og en masse nye venner både med min sport, men også med selve skolen. Jeg håber på at udvikle mig socialt, men helt klart også sportslig. Og så håber jeg helt klart bare at det bliver et fantastisk år.

Hvad med fodbolden – hvordan går det?

Lige nu går det rigtig godt med fodbolden. Jeg er i en rigtig god periode, hvor jeg udvikler mig rigtig meget. Jeg er med omkring U17 landsholdet, hvor jeg bliver udfordret mod nogle af de bedste, hvilket jeg synes er vildt fedt. Det går godt i klubben, hvor jeg får øvet de små ting, som kan gøre mit spil bedre, og så får jeg bare spillet en masse fodbold.

“Jeg håber at få en masse gode oplevelser og en masse nye venner,” siger Josefine.