Fortuna skriver kontrakt med talent fra egne rækker

0
855
Ida Larsen har fået en professionel kontrakt med Fortuna Hjørring.

Fortuna Hjørring har skrevet kontrakt med 17-årige Ida Larsen fra klubbens U19-hold

Ida Larsen, der spiller på Fortuna Hjørrings U19-hold, har fået en professionel kontrakt med klubben. Ida kommer fra Hjørring og er et af klubbens egne talenter.

“Jeg er meget taknemmelig og stolt over, at have underskrevet min første kontrakt. Jeg har altid spillet fodbold i Fortuna Hjørring, og derfor var der heller ingen tvivl om, at jeg skulle skrive kontrakt med Fortuna,” siger Ida Larsen i en pressemeddelelse.

“Jeg tror på, at Fortuna lige nu er det bedste sted for min personlige udvikling som fodboldspiller. Her er masser af dygtige mennesker og fantastiske faciliteter, som giver rigtig gode muligheder for at udvikle sig som spiller”.

Cheftræner for U19-holdet, Nicolaj Rosengren, beskriver Ida Larsen som en meget engageret fodboldspiller, der altid er garant for hårdt arbejde.

“Hun har udviklet sig både menneskeligt og fodboldmæssigt de seneste par år. Hun har over en længere periode været en etableret profil på de forskellige ungdomshold, og derfor mener, vi at det er på sin plads, at hun får en kontrakt. Ida har også allerede trænet og fået spilminutter på Kvindeliga-holdet, hvor hun har gjort et godt indtryk,” siger cheftræneren.