SE MÅLENE: Kolding IF erobrer 1. pladsen i Gjensidige Kvindeliga

0
481
Screenshot fra Viaplay

Kolding IF topper Gjensidige Kvindeliga efter 2-0 sejr over FC Nordsjælland

Med en 2-0 sejr over FC Nordsjælland skød Kolding IF sig i weekenden op på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga.

FC Nordsjælland kom til Kolding som ubesejret tophold, men Benedicte Moss og Sarah Thygesen fik ødelagt den flotte statistik med hver sin scoring i 1. og 2. halvleg, og nu fører Kolding med 16 point efter syv kampe. De forsvarende mestre fra HB Køge er på 2. pladsen og FC Nordsjælland på 3. pladsen. Begge hold har 14 point.

Benedicte Moss åbnede scoringerne efter 33 minutter, da hun med et langskud fangede FC Nordsjællands keeper for langt ude af målet, og Sarah Thygesen gjorde det til 2-0, da hun på sin første boldberøring sendte et frispark direkte i mål i anden halvleg.

Du kan se højdepunkterne her: