“Jeg har fået nogle nye venner på en anden måde end før”

0
1543
Nanna Bjerg er ny elev på ISI Idrætsefterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Nanna Bjerg, ISI Idrætsefterskole

Navn: Nanna Bjerg

Alder: 15 år

Hjemby: Tarp/Esbjerg

Efterskole: ISI Idrætsefterskole

Klub / række: Vildbjerg SF U19 Liga og Ikast FC

Position på banen: Midtbane 6’er

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at gå på efterskole, fordi jeg havde hørt meget godt om efterskole, at det er det bedste år i ens liv, og at man møder en masse nye mennesker. Og så elsker jeg at spille fodbold, så derfor ville jeg gerne finde en måde, hvor jeg kunne få efterskolelivet, men på samme tid spille en masse fodbold på et højt niveau.

Da jeg første gang tænkte, jeg gerne ville gå på efterskole, var det egentlig ikke for de nye venner og hyggen, men for fodbolden. Jeg har  altid været sikker på, at det kun handlede om fodbold og ikke andet. Det med at dyrke efterskolelivet, var ikke så vigtigt som det andet. Men efter jeg startede, har jeg virkelig fundet ud af, hvor meget efterskolelivet betyder. Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er, og hvor stor en del af efterskoleopholdet det er.

Jeg tænker stadig meget på fodbolden, men nu er det også lige så meget efterskolelivet, som betyder noget.

“Jeg tænker stadig meget på fodbolden, men nu er det også lige så meget efterskolelivet, som betyder noget,” fortæller Nanna.

Hvorfor blev det ISI Idrætsefterskole?

Jeg har valgt at gå på ISI, fordi jeg vidste at niveauet var højt, og så havde jeg hørt, at trænerne var rigtig gode.

Derudover vidste jeg også, at der ville være nogle meget dygtige piger, som skulle gå på efterskolen. Det så jeg kun som en god mulighed for også selv at blive bedre.

Hvordan er starten gået?

Starten på efterskolen har været rigtig god. Jeg har mødt en masse nye mennesker, som er virkelig søde. Jeg kan også mærke, at jeg har fået nogle nye venner på en anden måde end før. Når jeg er hjemme i weekenderne, glæder jeg mig til at komme tilbage igen og være sammen med mine nye efterskolevenner. Jeg synes også, at lærerne er helt anderledes end på en almindelig folkeskole, da man har et andet forhold til dem.

Hvad håber du at få ud af dit efterskole-ophold?

Jeg håber, at jeg bliver bedre til at spille fodbold. Jeg håber også, jeg kan blive bedre til at tro på mig selv og være lidt mere selvsikker. Derudover vil jeg også gerne blive bedre til at være sammen med folk hele tiden og indgå i et stort fællesskab.

Hvad med fodbolden – hvordan går det?

Lige nu synes jeg, at det går udmærket. Jeg elsker at spille fodbold og har det fedt sammen med de andre piger. Jeg har egentlig altid elsket at spille fodbold, men det er som om, at det kun er blevet bedre af at starte her. Det har nok også noget at gøre med, at jeg trives rigtig godt her sammen med de andre fodboldpiger, både i klubben og på efterskolen.

Læs om andre elever på ISI Idrætsefterskole:

“Det er fedt at gå sammen med så mange andre unge, som også går meget op i deres sport”

Læs mere om ISI Idrætsefterskole her