“Jeg føler, at jeg har kendt folk i meget længere tid end jeg har”

0
14349
Nora Suhr Larsen fra Amager er ny elev på Oure Efterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Nora Suhr Larsen, Oure Efterskole

Navn: Nora Suhr Larsen

Alder: 16

Hjemby: Amager

Efterskole: Oure Efterskole

Klub / række: B13 – U18 DM

Position på banen: Angriber / højre kant

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg havde kigget på det i lang tid og synes det så spændende ud. Jeg gjorde det nok mest for at møde nye mennesker og blive del af et stort fællesskab, men også for at udvikle mig personligt, socialt og fodboldmæssigt.

Hvorfor blev det Oure Efterskole?

Det var faktisk ikke fodbolden, der var afgørende for valget af Oure, men mere størrelsen på skolen. Jeg synes, det er fedt, vi er så mange elever, og det fungerer godt, at vi er inddelt i teams, hvor man lærer sit eget team rigtig godt at kende, men samtidig kan møde en masse andre i løbet af året. Så man kan få mange nye fællesskaber.

Desuden havde jeg hørt rigtig godt om Oure og de mange faciliteter, der er på skolen. Det var også afgørende for valget, at man bor i huse hernede i stedet for værelsesgange. Det er virkelig et hyggeligt miljø i huset.

“Jeg havde hørt rigtig godt om Oure og de mange faciliteter, der er på skolen”

Nora, Anna og Lærke er tre af de nye elever på Oure Efterskole. I disse uger kan du møde i serien ‘Ny på efterskole’.

Hvordan er starten gået?

Det er gået virkelig godt. Jeg føler, at jeg har kendt folk hernede i meget længere tid end jeg egentlig har. Det var virkelig godt, at de tog vores telefoner i starten, for så var vi alle sammen tvunget til at snakke sammen og lære hinanden at kende, uden der var nogen, der sad og kiggede ned i en telefon. Det gav rigtig meget til fællesskabet.

Hvad håber du at få ud af dit efterskole-ophold?

Jeg håber at blive del af en masse nye fællesskaber. Så håber jeg selvfølgelig også at udvikle mig på fodboldbanen, men det er nok mest den personlige udvikling jeg tænker på. Et efterskoleår er jo et år, der modner en rigtig meget, så det håber jeg også sker for mig. Jeg vil også bare gerne have en god oplevelse og få nogle minder for livet.

Hvad med fodbolden – hvordan går det?

Jeg vil gerne blive bedre til fodbold, men jeg håber nok egentlig mest at udvikle mig til at få lidt mere selvtillid på banen.

“Jeg føler, at jeg har kendt folk hernede i meget længere tid end jeg egentlig har,” siger Nora.