Målfest i kvindeligaen: HB Køge hentede tre point i Aarhus

0
449
Alyssa Walker har bragt HB Køge foran efter 2 minutter. Det var hendes første scoring for svanerne. Screenshot fra Viaplay

AGF og HB Køge stod for rundens mest målrige opgør i Gjensidige Kvindeliga. FC Nordsjælland fører efter sejr over Brøndby

Der blev scoret hele seks gange, da AGF søndag tog imod HB Køge i Gjensidige Kvindeliga – det første mål allerede efter to minutter, hvor Alyssa Walker sendte HB Køge i front til 1-0.

Gæsterne scorede yderligere tre gange, og derfor kunne de rejse til Køge med 4-2 og tre point, som aktuelt placerer dem på 2. pladsen med 10 point.

Ligaen føres af FC Nordsjælland, der har 11 point efter 3-0 over Brøndby, mens Kolding IF er tredjepladsen med 10 point. FCN og Kolding har dog spillet en kamp mere.