Fortuna forlænger med 16-årigt talent: “Det er et stort skulderklap”

0
642
Signe Søndergård har fået forlænget sin aftale med Fortuna Hjørring frem til sommeren 2025.

Signe Søndergård, der skiftede fra FC Thy til Fortuna Hjørring i sommeren 2021, har fået forlænget sin aftale frem til sommeren 2025

Den 16-årige wingback Signe Søndergård, der i 2021 kom til Fortuna Hjørring fra FC Thy, har gjort det så godt, at hun nu har fået forlænget sin aftale med Fortuna frem til sommeren 2025.

“Jeg er meget glad og tilfreds med at kunne forlænge med Fortuna. Jeg ser det som et skulderklap, når klubben vil forlænge med mig,” siger Signe Søndergaard i en pressemeddelelse.

“Jeg er utrolig glad for at spille i Fortuna, det er et virkelig spændende miljø, og det er fedt at spille i en klub, som bruger meget tid og energi på at gøre vilkårene så gode som muligt for os spillere. Det absolut vigtigste for mig – i forhold til min fodbold – er udvikling, og jeg mener at Fortuna har et træningsmiljø, som bidrager til min udvikling. Derudover passer spillestilen i Fortuna godt, til den måde jeg gerne ville spille fodbold på,” siger hun.

U19 cheftræner Nicolaj Rosengren deler glæden over kontraktforlængelsen.

“Vi er utroligt glade for, at også Signe har valgt at forlænge sin kontrakt. Hun er en fantastisk spiller, som har gennemgået en rigtig flot udvikling. Det første år hun kom til blev hun topscorer for U16, hvor hun med sin fart og gode teknik på kanten kunne udfordrer og skabe chancer”.

Signe fik tidligt debut på U18DM holdet og har i denne sæson også været inde omkring Fortunas kvindeligahold, hvor hun har fået kampe i pokalturneringen.