Fortuna-talent får sin kontrakt forlænget efter halvt år

0
877
Julie Olander har forlænget sin aftale med Fortuna Hjørring fra ét til tre år. "Hun har et stort potentiale og åbenlyse kvaliteter på bolden," sier cheftræner Nicolaj Rosengren (th.). Foto: Fortuna Hjørring

Julie Olander, som kom til Fortuna Hjørring fra FC Nordsjælland for et halvt år siden, har fået en ny tre-årig kontrakt

En etårig kontrakt mellem angriberen Julie Olander og Fortuna Hjørring er efter mindre end et halvt år ændret til et treårigt forløb. Det skriver Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse.

Julie Olander kom til Fortuna fra FC Nordsjælland som 15-årig i sommer og har på kort tid gjort det så overbevisende, at klubben nu har givet hende en længerevarende kontrakt.

”Det er stort for mig at forlænge med Fortuna Hjørring. Jeg føler det som et kæmpe cadeau at klubben allerede nu viser mig så meget tillid, og at de stoler på mine evner som fodboldspiller,” siger Julie Olander.

”Jeg blev noget overrasket, og havde ikke regnet med, at klubben allerede nu – efter seks måneder – ville forlænge. Det viser, hvor meget Fortuna Hjørring stoler på deres spillere og tror på, at man har en ambition inden for fodbold. Jeg ser helt vildt frem til de næste 3,5 år i klubben, på Dana Cup Academy og generelt bare i Hjørring,” fortsætter hun.

”Fortuna Hjørring er et rigtig rart sted at spille. Fodboldmiljøet og tilgangen til, hvordan fodbold skal spilles, er virkelig interessant og lærerigt. Klubben engagerer sig helt vildt, og ønsker alle spillere det bedste. Det er et meget professionelt miljø”.

Fantastisk holdsspiller

Julie Olander var i første omgang tiltænkt en rolle på U16-holdet, men hun fik allerede debut på U19-holdet i første kamp og har siden været en fast del af U19.

”Hun er en fantastisk fodboldspiller med en god afslutningsfod og et godt blik for sine holdkammerater. Hendes store styrke er touch på bolden, hvor hun altid er garant for en god udfordring. Julie har et stort potentiale, åbenlyse kvaliteter på bolden og sætter høje krav til sig selv samt sine medspillere. Derfor mener vi, at det var på sin plads, at forlænge samarbejdet,” siger cheftræner Nicolaj Rosengren.