Fik du billet? Udsolgt til landsholdets OL-brag i Viborg

0
556
Sidst landsholdet spillede Nation League i Viborg, blev det til en sejr over Wales. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Alle billetter er blevet revet væk til Danmarks afgørende Nations League-kamp mod Island på Viborg Stadion, hvor Forenet Kredit sørger for fri entré

De røde lamper blinker i Viborg, hvor landsholdet 5. december spiller den sidste og afgørende kamp i Nation League mod Island. Kampen gælder en plads i Nation League-finalen, hvor der er OL-pladser på spil, og der er total “udsolgt” til kampen, hvor landsholdssponsoren Forenet Kredit har uddelt gratis billetter. Hvis man gerne vil med og endnu ikke har sikret sig en billet, kan man skrive sig på en venteliste.

”Det er helt fantastisk, at vi i samarbejde med DBU’s officielle partner, Forenet Kredit, kan melde udsolgt til kampen mod Island, hvor der venter Kvindelandsholdet en kæmpe opbakning på hjemmebanen i jagten på OL. Vi opretter en venteliste for de fans, der gerne vil med på lægterne, men ikke har fået billetter. Vi håber, at fans, som har hentet billetter og ikke kommer på stadion, vil frigive deres billetter til glæde for andre fans,” siger Martin Ramtung til dbu.dk.

Fans, der ikke har sikret sig en billet til kampen, kan skrive sig på ventelisten lige her.

I samarbejde med landsholdsrejser.dk er det også muligt at komme med bus tur/retur fra Valby i København til Viborg. Turen er inklusiv kampbillet – og med stop i Køge, Ringsted, Slagelse, Odense og Vejle. Book din plads her.

LÆS OGSÅ:

Her er truppen til Danmarks finalekampe i Nation League

Kom gratis til fodbold, når Danmark jagter OL-drømmen