Kolding-talent udtaget til det bosniske A-landshold

0
1223
Emma Veletanlic er født og opvokset i Danmark, men hun har bosniske rødder og Bosnien betyder stadig meget for hende,, fortæller hun. Foto: Kolding IF

20-årige Emma Veletanlic, der født og opvokset i Danmark men har bosniske rødder, er udtaget til Bosniens A-landshold. Hun er med, når Bosnien skal spille to Nation League-kampe i december

Det 20-årige forsvarstalent Emma Veletanlic, som lige nu er udlejet fra HB Køge til Kolding IF, er for første gang blevet udtaget til det bosniske A-landshold. Emma er med i truppen, når Bosnien spiller to Nations League-kampe i starten af december.

Emma Veletanlic har haft hele sin opvækst i Kolding, både på og udenfor banen. Hun har spillet 20 ungdomslandkampe og scoret to mål for Danmark, men hun har også bosniske rødder og derfor er hun meget stolt over at være udtaget til det bosniske A-landshold.

“Selv om jeg er født og opvokset i Danmark, betyder Bosnien stadig meget for mig. Det er der mine rødder er fra og en del af min identitet. Det er mega stort at blive udtaget til et A-landshold og jeg er meget taknemlig, for at få muligheden for at vise mig frem på den internationale scene og samtidig støtte det bosniske pige fodboldforbund. De er i gang med en rigtig god udvikling dernede, og jeg håber jeg kan vise vejen for andre fodboldpiger, der har samme mulighed som mig,” siger Emma Veletanlic til Kolding IFs hjemmeside.

“Selv om jeg er født og opvokset i Danmark, betyder Bosnien stadig meget for mig”