Kom gratis til fodbold, når Danmark jagter OL-drømmen

0
1104
Danmark vandt 31. oktober 2-1 hjemme over Wales i Nations League. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Du kan komme gratis til landskamp i Viborg, når Danmark tirsdag den 5. december kan skrive historie og kvalificere sig Nation League Finals, hvor der er OL-billetter på spil

De danske fodboldkvinder kan skrive historie, når de tirsdag den 5. december møder Island hjemme på Viborg Stadion. Hvis de vinder, er Danmark nemlig kvalificeret til Nation League Finals, hvor der er OL-billetter på spil.

Det kan med andre ord blive et brag af en fodboldfest, og DBU og landsholdspartneren Forenet Kredit er gået sammen om at gøre festen så stor som muligt. Forenet Kredit sørger for, at der er gratis billetter til alle, og ud over fodbold vil der være julestemning i fanzonen og fyrværkeri på stadion.

”Kvindelandsholdet fortjener et fyldt Viborg Stadion i jagten på OL, og derfor vil vi som Officiel Partner for Kvindelandsholdet gøre vores bedste for at skabe en uforglemmelig aften i Viborg. Det mål går også hånd i hånd med vores ambition om at være en forening til forskel, både for boligejere og foreningsliv i Danmark. Vi vil gøre en forskel både for landsholdet og lokalsamfundet. Det, synes vi, er stort!” siger Michael Demsitz, formand i Forenet Kredit, til dbu.dk.

Du kan varme op i fanzonen fra kl. 17.30, hvor der vil være sjove aktiviteter, god mad og drikke samt landsholdsmusik. Til selve kampen sørger Forenet Kredit som noget helt nyt for varme fleecetæpper til de første 3.000 fans på lægterne.

Du kan bestille op til seks billetter her: Landskampbilletter