Se den vilde scoring: Har Sofie Hornemann lavet det bedste mål nogensinde i kvindeligaen?

0
1610
Sofie Hornemann omfavnes af jublende holdkammerater efter sin vilde scoring.

Sofie Hornemann lavede et vanvittigt mål, da Brøndby lørdag slog HB Køge 2-0. Sejren sender Brøndby op på 2. pladsen i Gjensidig Kvindeliga

Der er vilde scoringer – og så er der fuldstændigt sindssygt vilde scoringer. En sidste en af slagsen stod Sofie Hornemann for, da Brøndby lørdag slog de forsvarende mestre HB Køge hjemme med 2-0 i Gjensidige Kvindeliga.

37 minutter inde i kampen satte Sofie ydersiden af hælen på et indlæg fra Laura Hermann. Hun ramte bolden perfekt og den røg i en bue henover hende selv og en Køge-spiller, inden den strøg i mål.

Årets, ja årtiets, scoring i Gjensidige Kvindeliga var dermed en realitet.

Syv minutter før tid scorede Cecilie Buchberg til 2-0. Dermed stryger Brøndby forbi Kolding IF og er nu på tredjepladsen, et point efter HB Køge.