SE MÅLENE: FC Nordsjælland spiller sig tilbage på førstepladsen

0
557
Screenshot fra Viaplay

FC Nordsjælland slog AaB 3-0 og fører igen Gjensidig Kvindeliga. HB Køge fik rystet onsdagens nederlag mod Brøndby af sig og slog guldkonkurrenterne fra Kolding IF

FC Nordsjælland er tilbage på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga efter 3-0 lørdag over AaB. Topscorer Emilía Kiær Ásgeirsdóttir gjorde det til 1-0, mens Alma Aagaard og Primcess gjorde det til 2-0 og 3-0.

Da HB Køge søndag slog Kolding IF 2-0 og Brøndby tabte 2-1 til Fortuna Hjørring, så har FC Nordsjælland og HB Køge nu 23 point, mens Brøndby har 22. Kolding IF har 20 point.

FC Nordsjællands assistenttræner Amy Harrison havde masser af roser til sine spiller efter sejren over AaB:

“De spillede virkelig godt. Alle tre mål var fantastiske. Vi havde i det hele taget en masse stærke individuelle præstationer i dag. Også i de andre kæder. AaB kom med højt pres, men vi var kølige og dygtige og kunne derfor dominere kampen. Og så er der selvfølgelig de mange fremmødte fans. De løfter holdet. Jeg er sindssygt glad for den atmosfære de skabte i dag. Det betyder helt enormt meget,” sagde hun til fcn.dk.

Du kan se målene fra kampen her: