Uheldig Brøndby-spiller fik korsbåndet revet over

0
1170
Andrea Friis blev skadet i et solouheld kort før slutfløjtet i onsdagens kamp mod HB Køge. Screenshot fra Viaplay

Andrea Friis, der udgik med en skade i onsdagens kamp mellem Brøndby og HB Køge, har for anden gang fået sit korsbånd revet over

Brøndbys Andrea Friis, der måtte bæres fra banen i slutminutterne af onsdagens kamp mod HB Køge, har fået den værst tænkelige besked. Dét solouheld, som afbrød kampen i nogle minutter, har vist sig at være et overrevet korsbånd. Dermed er 17-årige Andrea Friis for anden gang ramt af en korsbåndsskade.

På Brøndbys facebookside skriver klubben:

“I onsdagens kamp mod HB Køge måtte 17-årige Andrea Friis blive båret fra banen i overtiden 🤕 Scanningen har desværre vist det vi frygtede, at korsbåndet er revet over. En skade som hun netop havde kæmpet sig tilbage fra. Vi er utrolig triste på Friis’ vegne, og vi er der alle for hende”.

“Vi er utrolig triste på Friis’ vegne, og vi er der alle for hende”

Brøndby vandt kampen 2-0, men Brøndby-træner Per Nielsen sagde efter kampen, at Andrea Friis’ uheld påvirkede hele truppen.

”Skaden overtrumfer glæden over sejren lige nu. Det kan være ret alvorlig skade, og det er jo noget, der berører os alle,” sagde Brøndbys træner Per Nielsen til TV3 Sport.

I sommer viste en opgørelse, at næsten 60 spillere i de fem bedste europæiske ligaer i 2022-2023-sæsonen var blevet ramt af en korsbåndsskade. Det fik international presse til at tale om en epidemi.

LÆS OGSÅ:

Korsbåndsskader hærger i kvindefodbold

Brøndby nummer ét efter sejr over HB Køge