Kolding IF forlænger med Allan Drost

0
519
Allan Drost. Foto: Kolding IF

Allan Drost, der er cheftræner og manager for Kolding IFs Kvindeligahold, har forlænget sin kontrakt til 2027

Kolding IF og kvindernes cheftræner og manager Allan Drost har nu papir på hinanden frem til 2027. Parterne har netop forlænget kontrakten, skriver klubben på sin hjemmeside.

“Jeg havde egentlig en aftale der løb et godt stykke tid endnu, men klubben tog fat i mig for en lille måneds tid siden, for at høre om jeg kunne være interesseret i at vi allerede nu fik sat os ned og kigget på en forlængelse. Det ville jeg gerne – dels da det selvfølgelig er rart med anerkendelse af, at vi sammen har gang i noget rigtig spændende, som peger i den rigtige retning med en stab og en spillertrup der vil gå gennem ild og vand, for at vi sammen når vores ambitiøse mål,” siger Allan Drost, der kom til klubben i 2022 som Head of Coaching.

Teknisk chef Frederik Lund glæder sig over den nye aftale med Allan Drost:

“Akademiet havde tydelig fremgang under Drost og samme fremgang ses nu ved vores Kvindeligahold. Vi er utrolige glade for ham i klubben og kontinuitet i vores projekt, er altafgørende i den strategi vi arbejder ud fra. Derfor er det med stor glæde at vi er nået frem til en ny aftale,” siger han til klubbens hjemmeside.