AGF skriver 3-årig kontrakt med ungdomslandsholdsspiller

0
1527
Silke Lynge Larsen. Foto: AGF

Silke Lynge Larsen, der er en del af U17-landsholdet, har skrevet under på en 3-årig kontrakt med AGF. “Trods sine kun 16 år har hun markeret sig som en betydningsfuld spiller,” lyder det fra klubben

16-årige Silke Lynge Larsen har markeret sig som et stort talent på AGFs U19-hold og det udløser nu en professionel kontrakt på tre år med klubben

“Hun har været en del af Lyseng siden 2015 og har gennemgået en imponerende udvikling. Alle trænere i både Lyseng og AGF Pigetalent har bidraget til denne rejse og har derfor en betydelig andel i, at Silke nu står med en professionel kontrakt i hånden,” siger Steen Petterson, Head of Coaching / Transitionstræner i AGF Kvindefodbold, til klubbens hjemmeside.

Silke Lynge Larsen er en af profilerne på klubbens U19-hold og står noteret for 18 ungdomslandskampe. Foreløbig er det blevet til to mål i den rødhvide trøje.

“Silkes spidskompetencer er hendes fart, kompromisløshed i nærkampe, duelstyrke og afslutningskompetence. Derudover har hun et fantastisk drive, så når hun sætter sig et mål, arbejder hun utroligt hårdt for at nå det. Måske får vi allerede Silke at se på banen for Kvindeligaen i den kommende sæson, og det vil vi se frem til,” siger Steen Petterson.

LÆS OGSÅ:

AGF-træner om ny U19-liga: Vi skal være på tæerne hver uge