U19-landsholdet møder Spanien, Grækenland og Slovenien i EM-kval

0
683
Danmark blev 2'er i den første kval-runde, hvor det bl.a. blev til en sejr på 8-0 over Montenegro. Her ses den danske start-11er fra den kamp. Foto: DBU

Danmark skal op mod Spanien, der har vundet både EM og VM, i den sidste og afgørende kvalifikationsturnering før EM

Så er der sat navn på de tre modstandere, som U19-landsholdet skal møde, når de til foråret skal deltage i den sidste og afgørende kvalifikations-turnering til EM. Og det er ikke hvem som helst, der venter i de tre gruppekampe, som skal spilles i Slovenien den 3.-9. april. Danmark møder nemlig Spanien, Grækenland og Slovenien, og Spanien har vundet de sidste to EM-turneringer og har formentlig et mål om at vinde sin tredje EM-titel i streg.

Landstræner Anja Heiner-Møller siger til DBUs hjemmeside om lodtrækningen:

”Det er dejligt at have fået modstanderne på plads til den kommende EM-kvalifikation. Vi kan starte forberedelserne og se frem til endnu flere kampe mod gode modstandere. Vi skal møde Spanien, Grækenland og Slovenien, hvor Grækenland er det eneste hold, som spillerne ikke har mødt i deres U19 tid. Vi har en sejr over Slovenien med i bagagen og et nederlag for en uges tid siden mod verdensmestrene fra Spanien, så der er garanti for matchning på allerhøjeste hylde.”

“Der er garanti for matchning på allerhøjeste hylde”

Anja Heiner-Møller, U19-landstræner

EM-slutrunden spilles i Litauen den 14.–27. juli 2024. Det er kun vinderen af Danmarks gruppe, der går videre til EM, hvor syv gruppevindere og værtsnationen Litauen skal kæmpe om EM-trofæet.