AGF klar til medaljeslutspil for første gang

0
495
AGF jubler efter kampens enlige scoring på Aalborg Portland Park. Screenshot fra TV3 Viaplay

AGF slog lørdag AaB og sikrer sig dermed plads i forårets medaljeslutspil i Gjensidig Kvindeliga

Det var ikke den kønneste kamp, men for AGF var det ligegyldigt, da der lørdag blev fløjtet af på Aalborg Portland Park efter opgøret AaB-AGF i Gjensidig Kvindeliga. AGF vandt nemlig 1-0, og dermed er aarhusianerne for første gang nogensinde klar til medaljeslutspillet.

Der resterer endnu en runde af kvindeligaen i næste weekend, hvor AGF møder Fortuna Hjørring hjemme på Ceres Park lørdag kl. 14. Men med dagens sejr kan FC Thy Thisted Q ikke nå AGF, og dermed skal thyboerne spille kvalifikationsspil sammen med AaB, mens AGF slutter i top 6 og skal spille mod alle topholdene i forårets slutspil.

Sarah Dyrehauge stod for scoringen, der faldt i det 51. minut. En tilbagelægning til AaBs målmand blev opfanget af Sofie Bloch, som sendte den videre til Mathilde Rasmussen. Hun spillede videre til Sarah Dyrehauge, som eksekverede sikkert.

Du kan højdepunkterne fra kampen her: