AaB Pige Akademi opruster med to nye deltidsstillinger

0
864
Morten Melgaard Blok og Tonni Bøgeskov Jensen.

Morten Melgaard Blok og Tonni Bøgeskov Jensen ansat på deltid som cheftrænere for U14 og U16

AaB Pige Akademiet har taget hul på 2024 med en oprustning i form af to nye deltidsstillinger til cheftrænere.

Det er 28-årige Morten Melgaard Blok, der nu bliver deltidsansat i stillingen som cheftræner for U14, som han var cheftræner for i 2023, og det er 45-årige Tonni Bøgeskov Jensen, som nu er ansat på deltid som cheftræner for U16 divisionsholdet. Tonni var i 2023 tilknyttet U19 division som assistenttræner.

De to deltidsansættelser sker for at styrke akademiet i forberedelserne til DBU-licens i 2025.

“Nu kan vi få sat rigtig gang i de ting vi har haft i støbeskeen for at kunne nå målet om at rykke op til Ligaen til sommeren 2025, og glæder mig desuden helt enormt meget til sammen med de to til at lave en masse fede ting for akademiet og klubben,” siger formand for AaB kvinde/pige afdeling, Henrik Raal, til klubbens hjemmeside.

Vil udvikle elitemiljøet

Samtidig med ansættelserne er det besluttet at lukke U15-holdet ned og rykke spillerne herfra op i U16-truppen. Det sker for at sikre en bedre matchning af spillerne.

“AaB Pige Akademiet har en strategi om altid at udvikle vores elitemiljø. Derfor har vi nu valgt at tage skridtet videre ved at investere i to nye halvtidsstillinger. Investeringen skal gerne styrke kvaliteten i vores elitemiljø. På den måde kan vi få lagt et endnu stærkere fundament for AaB Pige Akademiet end det vi har nu. Derefter skal vi bygge endnu flere lag på akademiet, så pigerne får de bedste rammer til at udvikle sig i,” siger talentchef Morten Krogh Madsen.