Målfarlig amerikaner til OB: Hun skyder på alt

0
1354
Gia Vicari er nyeste amerikaner i OB-trøjen. Foto: OB Q

Angriberen Gia Vicari har underskrevet en 18 måneders kontrakt med OB Q. Hun er målfarlig og skyde med begge ben, lyder beskrivelsen

Endnu en amerikaner er stemplet ind hos OB, der skal spille kvalifikation til Gjensidig Kvindeliga. Det angriberen Gia Vicari, der har underskrevet en 18 måneders kontrakt og kommer til Odense med en status som den mest scorende spiller på sin highschool og i top over de 10 mest scorende spillere på Georgetown University.

“Jeg ser frem til at starte i OB Q. Det er en klub med store ambitioner ligesom mig og det passer mig rigtig godt. Jeg ser frem til at blive en del af en historisk klub, og jeg ser frem til at opnå de mål vi har sat os sammen. Allerede nu har jeg fået et rigtig godt indtryk af byen, af klubben og af de mennesker der er i klubben og jeg er sikker på at det her bliver godt,” siger amerikaneren til klubbens hjemmeside.

Angriber med stort A

Cheftræner Kristian Mørch og head of international recruitment Jonas Nielsen har set mange timers video med den nye amerikaner. Kristian Mørch beskriver hender hende sådan her:

“Gia er en angriber med stort A, der kan skyde med begge ben. Hun skyder på alt, og det bliver vores opgave at udnytte det. På det videomateriale vi havde med hende, bed vi især mærke i at hun skyder meget, men endnu vigtigere, hun er fremragende til at bringe sig selv i målfarlige situationer. Det skal vi selvfølgelig bygge videre på og sørge for at bringe i Gia i de situationer,” siger OB-træneren, der også ser en spiller, der kan deltage i den opbyggende spillere og som er god til at løbe i dybden.

Gia Vicari er den anden amerikaner, der støder til i dette transfervindue. Søndag blev kantspilleren Ally Clark og i forvejen har OB amerikanske Zoe Hasenauer på holdkortet.

LÆS OGSÅ: Amerikansk kantspiller til OB Q