Everton henter Kathrine Kühl og Rikke Marie Madsen

0
1176
Sådan præsenteres Kathrine Kühl på Evertons hjemmeside. Foto: Everton

Everton fortsætter dansker-oprustningen. Nu råder træner Brian Sørensen over seks danske spillere. Senest har klubben lejet Kathrine Kühl i Arsenal og hentet Rikke Marie Madsen i USA

Danske-oprustningen fortsætter i Everton, der har danske Brian Sørensen som cheftræner. Lørdag annoncerede klubben, at den har lejet landsholdsspilleren Kathrine Kühl i Arsenal frem til sommerferien, og for kort tid siden kunne klubben så meddele, at den har tegnet kontrakt frem til sommeren 2025 med angriberen Rikke Marie Madsen, der kommer fra North Courage i USA. I forvejen har Everton danskerne Katrine Veje, Sara Holmgaard, Karen Holmgaard og Karoline Olesen.

“Jeg er så glad for at være her. Jeg har været ivrig efter at komme til klubben og spille i ligaen. Jeg kan ikke vente med at komme i gang,” siger Rikke Marie Madsen, der er 26 år, til Evertons hjemmeside, evertonfc.com.

“Det føles virkelig godt at skrive under. Everton er en stor klub, og det er et privilegium at være her,” siger 20-årige Kathrine Kühl til evertonfc.com

For lidt spilletid i Arsenal

Kühl, der netop er kåret til årets kvindelige talent i Danmark, skiftede i januar 2023 til Arsenal fra FC Nordsjælland, hvor hun har haft Brian Sørensen som træner.

20-årige Kühl har spillet både Champions League og Womens Super League for Arsenal, men det er ikke blevet til så meget spilletid i efteråret.

“Jeg kender Kathrine rigtig godt, og jeg er superglad for at skrive under med hende, for hun har masser af kvalitet,” siger Brian Sørensen til klubbens hjemmeside.