Jacob “Bean” Jensen bliver talentchef og kommer på fuldtid i Kolding IF

0
635
Jacob “Bean” Jensen er nu både Head Of Coaching og talentchef. Foto: Kolding IF

Kolding IF forstærker Pigeakademiet yderligere: Jacob “Bean” Jensen kommer på fuldtid

Jacob “Bean” Jensen, som blev Head Of Coaching på pigeakademiet tilbage i Juni 2023, bliver nu også Talentchef og kommer på fuldtid i Kolding IF.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Udnævnelsen kommer efter, at Jonas Christensen har valgt at stoppe som talentchef.

“Derfor skulle vi finde en ny talentchef på pigeakademiet. At det bliver Jacob er fuldstændig oplagt, han har stor erfaring og “know-how”, som vi allerede har draget stor nytte af, i hans virke som Head Of Coaching,” siger teknisk chef Frederik Lund til klubbens hjemmeside.

“Vi har en af de hurtigst voksende pigeakademier i Danmark og derfor er det vigtigt at vi tager den opgave seriøst, med velovervejede beslutninger og dygtigt personale. Jacob er en fantastisk fyr, både på kontoret og træningsbanen, som vi glæder os til at se endnu mere til,” siger han.

Jacob Jensen glæder sig til at leve af sin livslange hobby:

“Jeg glæder mig meget til at arbejde endnu tættere sammen med de mange fantastiske trænere, spillere og klubfolk der er i Kolding IF. Jeg har altid drømt om at kunne komme til at leve af den hobby som startede for rigtig længe siden og den drøm går så i opfyldelse meget snart,” siger han.