Fortuna sender Rikke Dybdahl til spansk fodbold

0
442
Rikke Dybdahl i en kamp mod sine gamle holdkammerater fra FC Thy Thisted. Foto: Jess M. Madsen

Rikke Dybdahl udlejes til spanske Sporting Club Huelva. Hun vender retur til Fortuna Hjørring til sommer

Fortuna Hjørrings angriber Rikke Dybdahl tørner det næste halve år ud for Sporting Club Huelva, der er bundhold i den spanske liga F. Fortuna og Huelva er blevet enige om en lejeaftale, der giver den 26-årige angriber mulighed for at teste spansk fodbold frem til sommeren. Derefter er det aftalt, at hun vender retur til Foruna Hjørring.

Rikke Dybdahl skiftede fra FC Thy Thisted sidste vinter og har foreløbig spillet 29 kampe for Fortuna Hjørring. Hun har tidligere indtaget topscore-positionen i Gjensidig Kvindeliga, men i Fortuna er det blevet til kanp så mange mål for håbet.

“Rikke selv ønsker udfordring i en udenlandsk liga, og nu får hun chancen for Sporting Club Huelva i den spanske liga F, hvor man regner med at hun skal have debut lørdag mod Villarreal CF på Antonio Toledo Sánchez Stadium i Huelva. Fra Spanien oplyses det, at Rikke har været på træningsbanen, hvor cheftræner Iván Rosados gav udtryk for tilfredshed med det han så,” skriver Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Fem fede lydbøger til udekampene