Isabella Obaze får kontrakt i USA til 2026

0
1045
Isabella Obaze da hun i 2021 blev kåret til Årets Talent i HB Køge. Foto: HB Køge

Den danske landsholdsspiller Isabella Obaze skifter til Portland Thorns fra FC Rosengård

Isabella Obaze, der i 2023 fik sit gennembrud på landsholdet, skifter fra FC Rosengård til amerikanske Portland Thorns.

Den 21-årige forsvarsspiller, der i januar 2023 skiftede fra HB Køge til FC Rosengård, har underskrevet en kontrakt med amerikanerne, der løber til 2026.

“Vi blev opmærksomme på Isabella for efterhånden et stykke tid siden, og derfor har vi haft mulighed for at se hende gennemgå en hurtig udvikling, så hun nu er en utrolig stærk defensiv spille. Isabella besidder alle de kvaliteter, som gør hende til et perfekt match for os. Både på og uden for banen. Og vi tror på, at hun bliver en vigtig figur i klubben fremover,” siger Portland Thorns direktør Karina LeBlanc.

Portland Thorns skrev i sommer kontrakt med Rikke Sevecke, men hun nåede ikke at spille for klubben. Efter en række undersøgelser fik hun konstateret en hjertesygdom, som har tvunget hende til at indstille fodboldkarrieren. Nu bliver hendes plads på holdet så erstattet med en anden dansker, Isabella Obaze.