“Jeg håber at få en masse fede minder og oplevelser for livet”

0
1117
Sofie Fonnesbech Pedersen er ny elev på Lyngs Idrætsefterskole.

NY PÅ EFTERSKOLE: Her på FODBOLD FOR PIGER kan du møde nogle af de nye elever på Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Sofie Fonnesbech Pedersen, Lyngs Idrætsefterskole

Navn: Sofie Fonnesbech Pedersen

Alder:  16 år

Hjemby: Tjørring/Herning

Efterskole: Lyngs idrætsefterskole

Position på banen: Målmand

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole, fordi jeg har hørt fra alle jeg har snakket med som har gået på efterskole tidligere, at det er en kæmpestor oplevelse og at man får en masse fede minder og venskaber ud af det, og så tænkte jeg bare, at det ville jeg da også gerne prøve.

Hvorfor blev det Lyngs Idrætsefterskole?

Først og fremmest valgte jeg Lyngs idrætsefterskole, fordi jeg vidste at skolen førhen er kommet rigtig langt i skoleligaen og generelt er kendt for at have et godt niveau i forhold til pigefodbolden. Og så virkede det som det perfekte sted at tage hen, når man som mig havde brug for en pause fra klubfodbold på elitenivaeu, men samtidig stadigvæk gerne vil dyrke sport på et rigtigt højt niveau.

“Lyngs er generelt kendt for at have et godt niveau i forhold til pigefodbolden”

Hvordan er starten gået?

Jeg synes starten har været rigtig god. Man har bare kunnet mærke fra starten af, at alle er virkelig søde, både de andre elever, men også lærerne. Jeg har fået snakket med en masse søde mennesker og har allerede fået mange gode oplevelser ud af den første tid.

Hvad håber du at få ud af dit efterskole-ophold?

Jeg håber at få en masse fede minder og oplevelser som jeg vil huske hele livet, og så håber jeg at jeg udvikler mig personligt og lærer en masse nyt om mig selv. Derudover håber jeg selvfølgelig også at jeg udvikler mig utroligt meget fodboldmæssigt og får en masse fede oplevelser på banen også.

“Jeg håber jeg udvikler mig personligt og lærer en masse nyt om mig selv”

Hvad med fodbolden – hvordan går det?

Lige nu går det rigtigt godt, jeg er inde i en rigtig god periode lige nu og føler jeg udvikler mig rigtig meget. Og det er megafedt at være en del af et hold med en masse andre dygtige fodboldspillere, som også gerne vil udvikle sig og blive dygtigere.

Læs mere om Lyngs Idrætsefterskole her