Kolding IF henter ungt talent fra AGF

0
810
Julie Poulsen er nyeste spiller i Kolding-trøjen. Foto: Kolding IF

19-årige Julie Poulsen, der senest har spillet i AGF, fortsætter karrieren i Kolding IF på en 2-årig kontrakt

19-årig Julie Poulsen er nyeste spiller i Kolding IF, som hun i weekenden havde debut for i en træningskamp i Hamburg, Hun har underskrevet en 2-årig aftale og skifter fra AGF, hvor hun skrev kontrakt som 17-årig.

Manager Allan Drost glæder sig til at videreudvikle på det unge talent:

“Julie har trænet med holdet siden opstarten den 15. januar og har i denne periode vist sig frem på bedste vis, senest i weekendens sejr over tyske HSV. Julie har tidligere spillet i Kolding men har tilbragt de seneste år i AGF hvor fast spilletid på Kvindeligaholdet imidlertid lod vente på sig. Julie dækker flere pladser, såvel i bagkæden som på midtbanen og med hendes gode boldomgang, mener vi hun har nogle gode forudsætninger for at tage de næste skridt i sin udvikling hos os,” siger Allan Drost til klubbens hjemmeside.

Julie Poulsen, der er noteret for 26 kampe på det danske U19-landshold, glæder sig over kontrakten:

“Jeg er utrolig glad og stolt over at skrive kontrakt med Kolding IF. Jeg er overbevist om at Kolding er et godt match, som vil give mig mulighed for at udvikle mig både som fodboldspiller og person. Jeg glæder mig til at blive en del af dette dygtige hold og stab,” siger hun.