Rumæner, amerikaner og canadier klar for Fortuna Hjørring

0
406
Kjeld Simonsen byder tre nye velkommen i Fortunas ligatrup. Det er fra venstre Kaitlyn Parcell, Andreea Maria Paraluta og Ariel Young.

Fortuna Hjørring er i fuld gang med at samle sin trup til slutspillet. Senest er der kommet tre spillere til udlandet

Andreea, Kaitlyn og Ariel er de nyeste navne i truppen hos Fortuna Hjørring, som er i fuld gang med at samle den trup, der skal indlede slutspillet i Gjensidige Kvindeliga. Det er navnene på tre spillere, der er hentet i udlandet, nemlig Andreea Maria Paraluta fra Rumænien, Kaitlyn Parcell fra USA og Ariel Young fra Canada.
De tre nytilkomne beskrives sådan her:

Andreea Maria Paraluta

29-årig rumænsk keeper, der kommer fra den spanske klub Levante, hvor hun har spillet siden 2018. Hun har også spillet 2 år i Atletico Madrid. Inden hun kom til Spanien spillede hun i Rumænien for ASA Targu Mures. Hun er udtaget til det rumænske landshold, hvor hun har spillet 38 kampe.

Kaitlyn Parcell

26-årig amerikansk back/kantspiller, som kan spille i begge sider. Hun kommer fra den tyske bundesligaklub MSV Duisburg, hvor hun har spillet siden 2021. Inden turen gik til Tyskland spillede hun for Georgestown Univesity.

Ariel Young

22-årig canadisk forsvarsspiller, som sidst har repræsenteret University og Central Florida. Ariel har spillet på det canadiske U17 og U20 landshold, og har en enkelt optræden på det canadiske A landshold.

LÆS: Ny bog til dig, der er blevet frivillig fodboldtræner