Amerikansk oprustning fortsætter i OB Q

0
696
Forsvarsspilleren Kelsey Hill. Fot: OB Q

OB Q henter endnu to amerikanere til Odense. Forsvarsspilleren Kelsey Hill og mditbanespilleren Rylan Childers kommer begge fra den bedste amerikanske række

Oprykningskandidaterne fra OB Q kan snart stille et hold, hvoraf halvdelen er amerikanere. Den seneste uge har OB Q skrevet kontrakt med fire amerikanere og i forvejen har klubben kontrakt med amerikanske Zoe Hasenauer og canadiske Reese Moffatt.

fodboldforpiger.dk bragte tidligere på ugen nyhederne om kantspilleren Aly Clark og angriberen Gia Vicari, der begge har fået kontrakter til sommeren 2025. og nu er der kommet yderligere to amerikanere til klubben:

Onsdag offentliggjorde OB nyheden om, at forsvarsspilleren Kelsey Hill fra Angel City i den bedste amerikanske række har fået 18 måneders kontrakt, og fredag var der endnu en USA-nyhed fra Ådalen: Nemlig i form af midtbanespilleren Rylan Childers, der senest har spillet i Kansas Current City, der bl.a. nåede semifinalen i den amerikanske pokalturnering.

“Jeg er virkelig spændt på denne chance. Jeg ser det som en oplagt mulighed for at vokse som spiller og som menneske. Alle har indtil videre været super velkomne og flinke. Jeg har lige snakket med et par spillere fra holdet, og jeg har fået et virkelig godt indtryk. Jeg har en rigtig god fornemmelse med dette projekt,” siger Rylan Childers til ob.dk

Rylan Childers. Foto. OB Q

Ny sherif i forsvaret

Kelsey Hill præsenteres som “den nye sherif i forsvaret”. Det er hendes første kontrakt i udlandet.

“Jeg har hørt fantastiske ting om både Danmark og OB Q. Trænerstaben og alle involverede har været meget hjælpsomme og meget støttende. Jeg glæder mig til at komme i gang og blive en del af den rejse, som OB Q har igangsat. Jeg håber og vil også arbejde hårdt for, at vi ender med at spille på det højeste niveau i Danmark” siger hun.

Stærkt rekrutteringsarbejde

Tilgangen af amerikanske spillere tilskrives i høj grad Jonas Nielsen, der er head of international recruitment:

“Både jeg og resten af klubben må igen bare nikke anerkendende mod Jonas Nielsen, der bare fortsætter det fremragende arbejde, han startede på da han kom til i sommer,” siger sportschef John Bæksted til ob.dk.

Hele OB-truppen kan ses her.

LÆS OGSÅ:

Målfarlig amerikaner til OB: Hun skyder på alt

Amerikansk kantspiller til OB Q