16-årigt forsvarstalent skifter fra FCN til HB Køge

0
1114
Caroline Bager har skrevet kontrakt med HB Køge, hvor hun skal spille for U19-holdet. Hun trænede første gang med sine nye holdkammerater i mandags. Foto: HB Køge

16-årige Caroline Bager, der er midterforsvarer, har skrevet kontrakt med HB Køge, hvor hun bliver en del af U19-holdet

HB Køge har skrevet kontrakt med den 16-årige midterforsvarer Caroline Bager, der kommer til klubben fra FC Nordsjælland. Det skriver klubben på sin hjemmeside,

Caroline bliver i første omgang en del af svanernes U19-hold, der fører landets bedste række, U19 Ligaen, ved vinterpausen.

“Caroline er en talentfuld spiller, vi har holdt øje med i et godt stykke tid. Hun er en dygtig central forsvarer, som både træffer de rigtige beslutninger og som har god timing i sine defensive aktioner. Samtidig bidrager hun virkelig meget i det fremadrettede spil med sit gode pasningsspil fra en stærk venstrefod, og så kan hun gøre sig gældende på flere positioner. Der er masser af talent at bygge på. Det glæder vi os over kommer til at ske hos os,” siger Head of Recruitment hos HB Køge Women, Dennis Bauer, til hbkoge.dk.

Caroline har spillet to kampe for U16-landsholdet. Hun startede til fodbold i Måløv Boldklub, inden hun skiftede til FC Nordsjællnd.

“Jeg glæder mig til nye udfordringer. Her er et godt og spændende miljø, som jeg tror og håber kan udvikle mig rigtig meget. Når førsteholdet har vundet ligaen de seneste år, vidner det jo om, at de gør tingene rigtigt og så ved jeg, at klubbens trænere er gode til at udvikle spillerne individuelt,” siger Caroline Bager om sit skifte.