DR viser landsholdets kampe de næste fire år

0
1000
Landsholdet før sidste års hjemmekamp mod Island i Nations League på Viborg Stadion. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Ny aftale med DBU giver DR rettighederne til at vise alle Kvindelandsholdets kvalifikationskampe til EM og VM samt kampe i Nations League frem til udgangen af 2027

Du skal fortsat tænde for DR, når du fremover skal se kvindelandsholdet spille kvalifikationskampe på TV. DBU og DR har underskrevet en ny fireårig aftale, som betyder, at DR har rettighederne til at vise alle Kvindelandsholdets kvalifikationskampe til EM i 2025 og til VM i 2027 samt kommende kampe i Nations League og øvrige venskabskampe.

”Hos DR har vi vist det danske landsholds kampe gennem snart 10 år. Vi er kommet på fornavn med holdets profiler og har set dem vokse til stjerner på den internationale fodboldscene. Vores langsigtede strategi med at vise Kvindelandsholdets kampe har været en seer-succes, og jeg er glad for, at vi med den nye aftale nu kan bygge videre på den,” siger Anders Kern Boje, der er underdirektør i DR Nyheder med ansvar for Sporten, i en pressemeddelelse.

”Vi står foran en ny spændende epoke for landsholdet, som anført af en ny landstræner er i gang med et lovende generationsskifte, der skal drive vores landshold til succes ved EM i 25 og VM i 27. Det er jeg sikker på, at rigtig mange vil glæde sig til at følge med i hos os i DR,” fortsætter han.

De første kvalifikationskampe til EM i Schweiz i 2025 skal spilles til april. Hvem modstanderne bliver, afgøres først den 5. marts. Inden landsholdet kommer så langt, er der lagt en træningslejr ind i Marbella i Spanien, hvor Danmark spiller en testkamp mod Østrig. Den kamp kan ses på DR2 den 28. februar med kampstart klokken 16.30.