Brøndby skriver kontrakt med 15-årigt målmandstalent

0
1155
Isabella Damm har fået en tre-årig kontrakt i Brøndby, hvor hun står på U19-holdet. Foto: Brøndby IF

Det 15-årige målmandstalent Isabella Damm har skrevet under på en tre-årig kontrakt med Brøndby IF’s kvindehold

15-årige Isabella Damm, der står på mål for Brøndby IFs U19-hold, har skrevet under på en tre-årig ungdomskontrakt med klubbens kvindeligahold. Det fortæller Brøndby IF på sin hjemmeside.

Isabella Damm har været i klubben siden 2021 og har spillet sig op gennem årgangene. Hun træner nu to gange om ugen med kvindeligaholdet, hvor hun indgår i målmandsteamet med målmandstræner Thomas Jensen og de to målmænd Dilfer og Sornpao.

“Det er fedt at være en del af målmandsteamet på kvindeholdet, og de har alle tre meget erfaring, som jeg suger til mig og lærer af hver gang, jeg træner med dem. Det er en fed oplevelse, og jeg kan godt lide mentaliteten i målmandsteamet,” fortæller Isabella Damm til klubhjemmesiden.

“Jeg suger til mig og lærer af hver gang, jeg træner med dem”

“Jeg er meget stolt over at have skrevet under på en tre-årig aftale med Brøndby IF. Jeg har valgt at skrive under med klubben, da her er et rigtig godt træningsmiljø med mulighed for udvikling, og hvor trænerstaben er dygtige og professionelle. Derudover er jeg rigtig glad på U19-holdet, så det var et let valg, da jeg blev tilbudt aftalen,” fortsætter hun.

Stor glæde over aftale hos U19-cheftræner

Cheftræner for U19-kvindeholdet, Kenneth Kretschmer Petersen, betegner Isabella Damm som en et af landets største målmandstalenter:

“Hun er en moderne målmand, der udover et fremragende redningsspil også er utrolig stærk med fødderne. På trods af sine bare 15 år har hun været fast del af U19-holdet i snart et år, og i transition med kvindeligaholdet siden efteråret. Det er en fornøjelse at arbejde med hende,” siger U19-træneren.