Kathrine Larsen tørner ud for tophold i Australien

0
831
Kathrine Larsen bliver interviewet af sin klub, Western United. Du kan se interviewet i bunden af artiklen.

Tidligere Brøndby-keeper Kathrine Larsen har skrevet kontrakt med Western United fra Melbourne, der lige nu fører den australske A-League Women

Kathrine Larsen, der senest har vogtet målet i Brøndby, tørner i de kommende måneder ud for topholdet i den bedste australske liga, Western United fra Melbourne.

30-årige Kathrine Larsen, der også kan skrive BSF, FC Nordsjælland, svenske Djurgården og VM-landsholdet på fodbold-cv’et, har skrevet kontrakt frem til sommeren 2024.

“Jeg er virkelig spændt. Det har taget mig lang tid at finde en ny klub, og efter mine samtaler med trænerne følte jeg, at det her var den helt rigtige mulighed for mig,” siger Kathrine Larsen til klubbens hjemmesiden.

“Det er en stor motivation, at holdet fører ligaen og at skulle være med til at sikre, at vi skal blive der. Jeg kan godt lide det pres, det giver, og det bliver sjovt og hårdt at skulle arbejde for at nå det mål,” siger hun.

Kathrine Larsen var en del af truppen til VM i 2023, der blev spillet i New Zealand og Australien. Hendes status som VM-keeper nævnes flere gange i præsentationen af den danske spiller, der også har spillet Champions League.

”Hun kommer til os i en afgørende del af sæsonen. Derfor bliver hendes erfaring på højeste niveau endnu et løft til vores trup, og jeg er sikker på, at hun får øjeblikkelig indflydelse. Efter at have været med til VM og spillet på højt niveau i både klub og på landsholdet, ser vi frem til at se hendes kvalitet på banen og få hende til at hjælpe med få succes,” siger Western Uniteds cheftræner Kat Smith.

Western Uniteds har lavet dette interview med sin nye, danske keeper: