Allerød FK vinder DM i Futsal 2024

0
734
De nykårede futsalmestre fra Allerød FK.

Allerød FKs kvindesenior er dansk mester i Futsal 2024 efter en samlet finalesejr på 11-6 over København Futsal. 150 tilskuere så med i den afgørende kamp i Blovstrødhallen søndag eftermiddag

Efter en uhyre tæt anden finalekamp søndag kan Allerød FK kalde sig Danmarksmester i Futsal 2024. Kampen på hjemmebanen i Blovstrødhallen mod København Futsal sluttede 4-4, og med 7-2 til Allerød i den første kamp for en uge siden i Valbyhallen, så ender årets finalekampe med fire point og en samlet sejr til Allerød med målscoreren 11-6.

150 tilskuere med AFK Ultras i spidsen så med i Blovstrødhallen, og de fik en intens kamp, som var markant mere jævnbyrdig end den første finalekamp.

Allerød skriver selv i sit referat, at København Futsal var bedst på dagen, men eftersom Allerød slog København med 2-0 og 3-2 i gruppespillet, ”så var det nok også i det hele taget fortjent at Allerød vandt guldet,” skriver Allerød FK.

Sejren sikret halvanden minut før tid

Den højdramatiske afslutning i søndagens kamp beskriver Allerød sådan her:

”…. Nu skulle Københavnerne blot score én gang mere og så skulle man ud i forlænget spilletid. Det gjorde de med fire minutter tilbage ved Maria Jacobsen som kunne bringe København fra 1-3 til en føring på 4-3 og hvis dette holdte skulle holdene ud i forlænget spilletid.

Allerød ville det dog anderledes og tog over de sidste to minutter og med 1,5 minut tilbage kunne AFK ved en hurtig omstilling angribe med Maja Nørkjær i venstre side og Freja Nissen i højre side mens Kamilla Keiwe kunne drive bolden frem helt nede fra midten af egen banehalvdel frem til Københavnernes målfelt, hvor Kamilla med en stiv ” Futsal tå ”via stolpen kunne udligne til kampens  slutresultat 4-4”.

“…hvor Kamilla med en stiv Futsal tå via stolpen kunne udligne til kampens  slutresultat 4-4”

Har vundet alt indendørs

Sejren betyder, at Allerød nu har vundet rub og stub indendørs: Sjællandsmesterskabet i indendørs, sjællandsmesterskabet i Futsal ved AFK Futsal 2 og Danmarksmesterskabet i Futsal.

Nu gælder det udendørs-sæsonen, hvor Allerød FKs Kvindesenior 1 er med i 2. Division Øst, kvindesenior 2 i DS Øst og kvindesenior 3 i serie 2.