40 Fortunaspillere i kamp i Dallas

0
777
Foto: Fortuna

Fortuna Hjørring er i Dallas for at deltage i International Girls Cup

De næste dage deltager 40 unge Fortunaspillere i den store internationale pigefodboldturnering i Dallas-Texas, USA. Sammen med 5 ledere er pigerne landet i den amerikanske millionby, og fra onsdag går det løs. Så skal såvel U16 som U17 i kamp og ud i det store amerikanske eventyr.

Begge hold er oppe mod hold fra Texas, og de er begge placeret i puljer, hvor det fortrinsvis er amerikanske modstandere. U16 har, såfremt holdet går videre fra puljespillet mulighed for at støde sammen med Ballerup-Skovlunde.

Foto: Fortuna

Fortunas deltagelse i den amerikanske turnering er efterhånden en tradition, der er kommet på plads i kraft af Dana Cup, som har aftale med de amerikanske arrangører om udveksling af hold. Dana Cup får således en del amerikanere på besøg hvert år.

Den kontinuitet betyder også at der uden for fodboldbanen udvikles solide venskaber. Fortuna-pigerne er privat indkvarteret, så det bliver til hjertelige gensyn.